Incidenten

Duif zit vast in schoorsteen in Winschoten

Winschoten – Brandweer Winschoten werd om 20.15 uur opgeroepen voor een melding dier in problemen. Bewoners van een woning aan de Dwingelooweg hadden geritsel gehoord. Er bleek een duif klem te zitten in een rookafvoerkanaal van een schoorsteen en daarom werd de brandweer gealarmeerd.

- advertentie - 

Naast de brandweer kwam ook een dierenambulance ter plaatse bij de woning. Na meerdere pogingen om de duif te redden slaagde de brandweer in samenwerking met de dierenambulance hier niet in. Voor de brandweer bleek het echter onmogelijk om het dier te redden.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button