Sport

Airtracks bij GV BATO voor de Buitengymlessen

- advertentie -

Winschoten – De sportverenigingen hebben veel last van alle coronamaatregelen en vooral de binnensportverenigingen hebben al vanaf december 2020 hun sport niet kunnen uitoefenen zoals ze zouden willen. Bij de Gymnastiek Vereniging BATO uit Winschoten zijn ze wederom de uitdaging aan gegaan om net als in de eerste lockdown buiten hun trainingen te organiseren voor de jeugdleden.

- advertentie -

Na eerst online lessen te hebben aangeboden, zijn vanaf begin maart de leden weer buiten actief op het schoolplein en sportveldje bij de Beukenlaanschool.

Omdat de gymtoestellen niet buiten gebruikt kunnen worden, heeft de vereniging speciaal voor deze buitenlessen drie Airtracks en Airrollen aangeschaft. Zo kan er op een veilige manier toch veel acrobatiek gedaan worden. Ook kunnen de trainsters veel gebruik maken van alle aanwezige rekstokken, een klimmuur en andere leuke en leerzame speelmaterialen!

Met veel creativiteit en deskundigheid zet de leiding elke week weer een leuke les in elkaar en genieten de jeugdleden met veel plezier van het samen sporten.

Meedoen?
De recreatieve turnlessen en ritmische gymnastiek zijn op de woensdagmiddag. Ook niet leden kunnen twee keer vrijblijvend mee komen doen! Ze kunnen zich aanmelden via info@gv-bato.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button