Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Feestelijke drive-through tijdens laatste schooldag Campus Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Het is best een uitdaging om in deze tijd van corona-maatregelen toch een bijzondere laatste schooldag te organiseren voor de examenleerlingen.

- advertentie -

Het moet volgens de coronaregels, waardoor het in grotere groepen bijeenkomen simpelweg onmogelijk is. Dat is erg jammer, voorheen werd er een feest op school of een uitje naar een pretpark georganiseerd.

Toch hebben de mentoren van de examenleerlingen alles uit de kast gehaald om er een bijzondere dag van te maken. Er wordt namelijk een drive-through georganiseerd. De leerlingen werd gevraagd om op de fiets naar school te komen om vervolgens een route om en door de school te fietsen.

De docenten stonden verkleed langs deze route en in de school kregen de leerlingen lekkers. De leerlingen fietsten in kleine groepjes, telkens met 10 minuten er tussen. Een aantal leerlingen pakte flink uit, bijvoorbeeld door met een scootmobiel en aanhanger te komen, in “Ibiza” outfit of met toeters en confetti.

Ook wordt er een filmpje gemaakt door de mentoren, waarin ze hun mentorleerlingen veel succes wensen voor de examens. Dit filmpje wordt afgesloten met een shot waarin de mentoren een vlag met tas eraan doorgeven, op de muziek van ‘we are the champions’.

Aan de ouders was gevraagd thuis aandacht te besteden aan de laatste schooldag, door het huis te versieren en iets lekkers te maken, om de “laatste schooldag beleving” compleet te maken. .

Op vestiging Campus Winschoten van het Dollard College zitten bovenbouw vmbo leerlingen die verschillende studieprofielen volgen

Voor de leerlingen; namens OldambtNu.nl heel veel succes gewenst met de examens!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button