Cultuur

Tweede boek filmmaker Sander Blom vanaf 3 mei verkrijgbaar

- advertentie -

Oldambt – De Oldambtster filmmaker Sander Blom heeft naast het maken van films nog een andere kwaliteit ontdekt bij zichzelf. In 2019 debuteerde hij met de thriller Bezeten (verkrijgbaar als e-book en luisterboek) en in 2021 verschijnt Dodenherdenking als paperback, e-book en luisterboek. Daarnaast verschijnt in juni 2021 ook Mythisch Groningen, een fotoboek met verhalen en foto’s uit de provincie.

- advertentie -

Zijn werk is te koop via de bekende webshops en in de boekhandel, maar de thriller Dodenherdenking verkoopt hij ook via deze website. “Door rechtstreeks bij mij te kopen, steun je mij als schrijver (ik verdien meer aan een boek dat ik via mijn eigen website verkoop) en kun je voor dezelfde prijs een gesigneerd exemplaar ontvangen.”

Dodenherdenking
2019 – In een kanaal bij Baflo wordt het lichaam gevonden van een lokale wethouder. Ze is kaalgeschoren en in haar voorhoofd staat een hakenkruis gekerfd. Aan politierechercheur Martin Doodeman de uitdagende taak om de dader te vinden voor er meer slachtoffers vallen. Hij raakt daarbij steeds verder verstrikt in een web van leugens en almaar verder escalerende protesten tegen het aangekondigde windmolenpark. En dat terwijl er steeds meer verbindingen blijken met de oorlog.

1942 – Spitfirepiloot Chris Evans stort neer boven het uitgestrekte Groningse land. Hij duikt onder bij een boer, maar daar lijken hij en de andere onderduikers steeds minder veilig voor de Duitsers. En terwijl de oorlog vordert, blijkt dat het echte gevaar van de NSB’ers in het dorp komt…

Martin beseft dat de verhalen uit de oorlog de sleutel vormen tot de oplossing. Maar lukt het hem om nieuwe slachtoffers te voorkomen en zijn eigen demonen lang genoeg op afstand te houden?

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button