Economie

Retail Club en Handel en Nijverheid fuseren naar City Club Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Na veel en intensief overleg hebben de beide ondernemersclubs besloten om per direct hun krachten te gaan bundelen in de City Club Winschoten. Door de vele en uiteenlopende belangen zal de focus van die club vooral gericht zijn op de ontwikkeling van het centrum van Winschoten.

- advertentie -

Met leegstand en andere ontwikkelingen in de retail en leisure heeft niet alleen Winschoten te maken. De sporen daarvan zijn heel duidelijk te zien in veel andere kernen, dichtbij en ver weg. De inzet van de City Club Winschoten blijft het behouden en versterken de lokale en regionale functie van het centrum van Winschoten.

Dat vraagt om de ambitie, de flexibiliteit, de daadkracht, de initiatieven en de durf waarmee Winschoten die positie al vanuit haar verleden, vooral ook door haar ligging, bereikbaarheid en voorzieningen, heeft verworven. Die instellingen en houding van alle betrokkenen, met name ondernemers en instellingen, als de gemeente, zijn in Winschoten altijd al aanwezig geweest. In deze tijd zijn die meer dan ooit nodig.

De City Club Winschoten wil zich samen met alle betrokken ondernemers en instanties inzetten voor Winschoten met een attractief detailhandels- en leisurecentrum voor haar inwoners, bezoekers uit de regio en Duitsland.

Door de situatie, zoals die nu is, kan daarin vanuit de belangen van de ondernemers het beste worden voorzien door één club met een éénduidig geluid. Vandaar is door RCW en H&N voor deze nieuwe weg gekozen.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button