Incidenten

Auto raakt door plotselinge gladheid van de weg en belandt in sloot

- advertentie -

Nieuwolda – Maandagmorgen ontstond er een verkeersongeval op de Kerkelaan in Nieuwolda, bij het ongeval raakte een voertuig te water.

- advertentie -

Het ongeval werd omstreeks tien voor twaalf gemeld waarna direct de hulpdiensten werden ingeschakeld. De brandweerkorpsen uit Delfzijl, Groningen Sontweg, Scheemda en Wagenborgen werden ingezet voor de hulpverlening. Naast de brandweereenheden werden ook twee ambulances en meerdere politie-eenheden ingezet. Ter plaatse op de Kerkelaan bleek dat een personenvoertuig van de weg was geraakt en daarbij in een sloot tot stilstand was gekomen.

Toegesnelde agenten en omstanders wisten de drie inzittenden uit het voertuig te bevrijden. Twee kinderen en één vrouw kwamen uit het voertuig. De inzittende werden door de ambulancedienst gecontroleerd maar hoefden voor nader onderzoek niet naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk heeft een plaatselijke hagelbui voor een glad wegdek gezorgd waardoor de bestuurster van de weg raakte.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button