Incidenten

Politie rukt groots uit voor mogelijke inbraak Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De politie kwam afgelopen zondagavond met meerdere eenheden ter plekke bij een mogelijke inbraak bij het voormalig schoolgebouw van OBS Jaarfke.

- advertentie -

Een omstander zou meerdere personen om de lege school hebben zien lopen,  hij vertrouwde het niet en belde 112. “Het is goed dat deze man heeft gebeld” laat de woordvoerder van de politie aan OldambtNu.nl weten. “Juist met deze meldingen pakken we inbrekers, vertrouw je iets niet? Bel dan direct 112.” zegt hij.

Na de melding gingen meerdere eenheden ter plaatse. Daarbij werd ook een hondengeleider ingezet. Na een zoekactie in en rondom het pand, werd er niemand aangetroffen. Ook waren er geen sporen van braak.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button