Algemeen

Winnaars eerste opdracht Schierste Ploatje bekend

- advertentie -

Oldambt – Vele, vele foto’s zijn de afgelopen vier weken op Instagram voorbij gekomen in het kader van fotowedstrijd Schierste Ploatje. Het was voor de jury, bestaande uit Stella Dekker, Edwin van der Woude en gastjurylid Melvin Jonker dan ook geen gemakkelijke taak om de winnaars aan te wijzen.

- advertentie -

Bij de opdracht Oldambt ontwaakt was het de bedoeling om de lente in Oldambt in beeld te brengen. Dit bleek een uitdaging voor de deelnemers, niet omdat het een lastig onderwerp is, maar des te meer omdat de lente nog even op zich liet wachten de afgelopen weken. Uiteindelijk waren daar dan toch een paar mooie dagen en met de tips van gastjurylid Melvin op zak zijn er ongelooflijk mooie ‘ploatjes’ geschoten. Een fantastische start van de wedstrijd!

Bij de vaste deelnemers wist Carmen (Instagram: @carmen.rademaker.photography) de lente in Oldambt het beste in één foto te vangen en ontving zodoende 10 punten, al zaten haar concurrenten niet ver van haar af bij de beoordeling. Ook bij de ‘thuiswedstrijd’ werden er veel foto’s ingezonden, met uiteindelijk de foto van Instagramaccount @tanachax als winnaar.

Opdracht 2
3 mei start opdracht twee. Wederom hebben de vaste groep deelnemers en een ieder die verder graag deel wil nemen 3 weken de tijd om de opdracht te voldoen. Deze keer is het thema van de opdracht Oost-Gronings karakter! Deze opdracht is een opdracht op het gebied van portretfotografie. Volg de wedstrijd op Instagram via VisitOldambt of de hashtag #schiersteploatje.

Gastjurylid bij opdracht twee is Sebastiaan Rodenhuis (Instagram: @sebastiaan_rodenhuis). Sebastiaan Rodenhuis is een Groningse fotograaf gespecialiseerd in portretfotografie. Zijn foto’s ademen emotie en melancholiek.

Voor een volledige omschrijving van de opdracht, de stand in het klassement en de portfolio’s van de deelnemers kan je terecht op oldambt.groningen.nl/schiersteploatje. Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button