Algemeen

Cardio-/Longafdeling Ommelander Ziekenhuis Groningen weer open na uitbraak

- advertentie -

Scheemda – De cardio-/longafdeling van het Ommelander Ziekenhuis is sinds woensdag 5 mei weer geopend. 2 weken geleden werd op de afdeling een cluster aan coronabesmettingen geconstateerd onder een aantal patiënten en medewerkers.

- advertentie -

Als gevolg daarvan is de afdeling uit voorzorg gesloten en is een uitgebreid testprogramma opgezet onder alle medewerkers die contacten hadden op/met deze afdeling. In totaal ging het om circa 100 personen.

Uit het testprogramma is tot nu toe 1 extra besmetting geconstateerd. Alle andere medewerkers bleken, ook na herhaaldelijk testen gedurende de afgelopen periode, negatief. Daarop is besloten de afdeling weer te openen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button