Cultuur

Laat je verrassen door de Groningse bibliotheken

- advertentie -

Oldambt- Door de lockdown zijn de Groningse bibliotheken nog altijd gesloten. Biblionet Groningen biedt in deze periode een afhaal- en bezorgservice waardoor leden toch boeken kunnen lenen. Sinds kort kunnen leden ook een verrassingstas aanvragen.

- advertentie -

Voor bibliotheekleden die normaal gesproken graag rondsnuffelen in de bibliotheek en geen specifieke titels in gedachten hebben, is de verrassingstas in het leven geroepen. Geef je favoriete onderwerpen of genres door. De bibliotheekmedewerkers stellen een unieke tas voor je samen met items uit de collectie van de bibliotheek.

Laat je verrassen en geniet 4 weken van de inhoud van de verrassingstas. Vraag een verrassingstas aan via biblionetgroningen.nl/verrassingstas of bel naar 088 5061 900.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button