Cultuur

Ontdek de leukste apps met BiebLab

- advertentie -

Oldambt- Kijk elke woensdag naar BiebLab Live, hét kinderprogramma van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten.  Woensdag 19 mei gaan we in BiebLab Live (15.00 – 16.00 uur) de leukste apps ontdekken.

- advertentie -

Woensdag 19 mei draaien Jeroen en Jolanda aan het rad op zoek naar de tofste apps. Roblox, TikTok, Brawl Stars… welke apps heb jij op je telefoon of tablet? Deze middag duiken we in bekende én onbekende apps. Welke apps zijn ‘hot’ en waar moet je op letten bij het downloaden van nieuwe apps? Speel mee met onze Approulette en kom alles te weten over apps!

De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via www.youtube.com/bieblab.

16In mei staan de online activiteiten van Biblionet Groningen in het teken van mediawijsheid. Leer deze maand alles over veilig en slim gebruik van (digitale) media.  Volg een online cursus over sociale media, doe mee met de webinar ‘Help! Mijn kind speelt Fortnite’ of speel met je gezin een digitale escaperoom. Kijk op www.biblionetgronininge.nl/online voor ons online programma.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button