Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Beertster Hans Hateboer niet mee naar EK voetbal

- advertentie -

Zeist/Bergamo – Hans Hateboer is niet geselecteerd voor de selectie van het Nederlands elftal voor het EK voetbal van deze zomer. De 27-jarige verdediger van het Italiaanse Atalanta Bergamo is een van de acht afvallers die bondscoach Frank de Boer vandaag bekend maakte.

- advertentie -

De geboren Beertster zat nog wel bij de voorselectie, maar moest zich afmelden vanwege een breukje in zijn voet. Of Hateboer zonder deze blessure wel tot de definitieve selectie had behoord, is niet bekend. Hateboer speelde tot nu toe elf interlands voor Oranje, daarin kwam hij niet tot scoren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button