Algemeen

Graaf Adolfbrug weer toegankelijk voor verkeer (nog niet voor fietsers)

- advertentie -

Heiligerlee – Vanwege een grote onderhoudsbeurt van de Provincie Groningen was de Graaf Adolfbrug in Scheemda afgelopen weken gestremd voor al het verkeer. Verkeer uit beide richtingen kon geen gebruik maken van de brug, aanvankelijk zouden de werkzaamheden duren van maandag 26 april tot uiterlijk 11 juni.

- advertentie -

Dinsdagmiddag werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer wat over de rijbaan heen komt.  Het fietspad is nog gesloten, wanneer deze wordt geopend is niet bekend.

Groot onderhoud
De brug over het Winschoterdiep, nabij bedrijventerrein Eextahaven, kreeg een grote onderhoudsbeurt. De brug werd schoongemaakt, kreeg ook een nieuwe verflaag en de draaiende delen van de brug werden gesmeerd.

Lees ook: Graaf Adolfbrug in Scheemda 7 weken dicht voor groot onderhoud

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button