Sport

300 leerlingen van de basisschool maken kennis met tennis

Winschoten – De komende drie weken zijn circa 300 leerlingen van de basisschool aan het tennissen bij Tennis- en Padelclub Sla Raak.  Het zijn leerlingen van de OBS de Tweemaster, OBS de Kleine Dollard, OBS de Beukenlaan en OBS de Waterlelie.
Bestuurslid Martin Deiman van de Tennis- en Padelclub Sla Raak en leraar lichamelijke opvoeding Jelmar Starke hebben hebben dit samen mogelijk gemaakt. “Naast het tennissen is er ook ruimte voor waterpret met de sproei-installatie. En eigenlijk is dit nog wel het leukste.” aldus Martin.

- advertentie - 

Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button