Economie

(Vis)wormen uit de automaat in Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Goede viswormen of wormen voor de compostbak, vanaf nu elke dag op te halen bij de wormenautomaat in Oostwold. Aan de Goldhoorn 31 in Oostwold bij de familie Mekelenkamp staat een koelautomaat gevuld met wormen.

- advertentie -

Deze wormen zijn speciaal gekweekt door WormsSystems. Dit bedrijf is al sinds 1997 bezig met het kweken en verbeteren van wormen voor de visserij en composteren. Nu de particulier steeds meer in eigen huis en tuin het afval gaat scheiden, is zelf compost maken een logische volgende stap.

Foto: Annet Vieregge/ OldambtNu.nl

(Lees verder onder de foto)

Eigen compost
Met de juiste wormen en een goede compostbak wordt zelf compost maken heel simpel. WormsSystems kan hierin adviseren. En hoeft de GFT container nooit meer naar de weg, maar kan een paar keer per jaar de compost op de eigen tuin worden gebruikt. Het vrijkomende afvalwater is geschikt als gietwater voor bijvoorbeeld terraspotten.

Wormen to Go
Voor het vissen heeft WormsSystems al decennia een goede soort worm die heel lang in het water blijft leven. Zowel de wormen voor het vissen als de compost wormen liggen keurig verpakt in de wormen automaat. Een tikje aan het deurtje van de gewenste wormen geeft een seintje naar de betaalautomaat. Simpel contactloos betalen en het deurtje gaat automatisch open. Dit jaar kost een zak met een halve kilo wormen € 7,00. De gekochte wormen zijn koel bewaard, minstens 6 weken in goede conditie.

Wilt u vissen met topkwaliteit wormen? In Oostwold haalt u ze! Wilt u composteren maar twijfelt nog hoe dit moet? Stuur dan een mailtje naar info@wormssystems.com en u krijgt een passend advies. Meer informatie staat op www.wormssystems.com

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button