Algemeen

Groningse bibliotheken vieren BoekStartdag

- advertentie -

Groningen – Zaterdag 19 juni organiseren de Groningse bibliotheken voor het eerst de BoekStartdag. Doe met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

- advertentie -

De Bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. In de BoekStarthoek van de Groningse bibliotheken vind je een mooie collectie babyboekjes. Ook organiseert Biblionet Bibliotheek regelmatig ouderbijeenkomsten.

Zaterdag 19 juni doen de bibliotheken mee aan de eerste landelijke BoekStartdag. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten in de provincie Groningen op biblionetgroningen.nl/boekstartdag.

Gemeente Oldambt
Op zaterdag 19 juni kan je tussen 10.00 en 12.30 uur meedoen aan de BoekStartdag in Bibliotheek Winschoten. Deze ochtend wordt de workshop “Lekker samen lezen” aangeboden aan ouders en kinderen tot 2 jaar. In deze workshop gaan we samen voorlezen en liedjes zingen. De workshop wordt gehouden om 11.00 uur, 11.30 uur en 12.00 uur.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button