IncidentenVideo

Persoon valt van boot en belandt in water bij sluis (video)

- advertentie -

Scheemda – De hulpdiensten werden donderdagmiddag om twintig over vier opgeroepen voor een persoon te water aan de Diepswal in Scheemda. Volgens de woordvoerder van de politie is er een persoon van een boot gevallen bij de sluis in het Opdiep.

- advertentie -

De persoon is door omstanders en hulpverleners uit het water gehaald. Volgens de politie is de man gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Brandweer Scheemda, Delfzijl, het oppervlakte reddingsteam van Finsterwolde en de duikers van Groningen werden opgeroepen.

Daarnaast kwamen er meerdere ambulances ter plekke. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam met een helikopter ter plekke.

De politie doet onderzoek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button