Cultuur

We mogen weer naar een festival! Kom jij helpen als vrijwilliger?

- advertentie -

Scheemda – Grasnapolsky is een van de eerste weekender festivals van deze zomer op 30 juli t/m 1 augustus in de oude Kartonfabriek in Scheemda, Fabriek De Toekomst. Ieder jaar wordt dit georganiseerd samen met een hele groep vrijwilligers en zo ook dit jaar. Om er weer een groot succes van te maken zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.

- advertentie -

Grasnapolsky is een weekend festival gevuld met muziek, kunst en expedities. Met een focus op onbekende artiesten en kunstenaars is er altijd wel iets te ontdekken. Dit jaar heeft het festival het thema ‘Weg uit de stad’. We nemen je mee op avontuur in eigen land, weg uit de stad.

Als vrijwilliger help je op het festival. Je tapt bijvoorbeeld biertjes, begeleid mensen op het terrein of doet de bandjes om bij de entree. In ruil voor drie diensten van tussen de zes en acht uur, krijg je een bandje voor het festival, een plekje op de camping en eten tijdens je diensten. In je vrije tijd kun je dus zelf het terrein op en genieten van het festival. Ook is vrijwilligen een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen! Kom jij ons helpen? Meld je aan via deze link.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button