Cultuur

Groep 8 Maranatha neemt afscheid in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – 1 juli was het zover… de filmpremière van groep 8 van de Maranathaschool in Winschoten. Dit jaar in de grote zaal van Cultuurhuis De Klinker! Al weken waren de kinderen en leerkrachten bezig met het oefenen en filmen van de eindfilm “Rampenkamp”.

- advertentie -

De kinderen werden vervoerd naar de Klinker in 3 mooie ouderwetse brandweerauto’s. Ouders en bekenden stonden bij aankomst te zwaaien en te juichen. Alle kinderen waren gekleed volgens de dresscode black and white en zagen eruit als echte filmsterren op de rode loper!

Het was een topfeest!

————–
Organiseert uw school ook iets leuks en wilt u dit delen op OldambtNu.nl? Mail naar redactie@oldambtnu.nl.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button