Sport

Bert Stam neemt na 14 jaar afscheid als hoofdtrainer van ZV de Hardenberg

- advertentie -

Finsterwolde – 5 juli heeft hoofdtrainer Bert Stam afscheid genomen van zijn werk als hoofdtrainer bij zwemvereniging De Hardenberg. Jaren was hij het gezicht van zwemvereniging De Hardenberg in Finsterwolde en bracht hij menig zwemmer naar een hoger niveau.

- advertentie -

Bert stond, en staat altijd klaar voor de zwemvereniging, maar na bijna twintig jaar heeft Bert besloten om minder tijd in het zwembad door te brengen, en meer tijd met zijn familie. Bert geeft het stokje door aan 2 andere trainers die de zwemtrainingen gaan verzorgen, Marco Meijer en Martijn Snoek. Gelukkig blijft Bert actief in het bestuur van de zwemvereniging.

Bert Stam benoemt tot erelid van ZV de Hardenberg
Bert is begonnen bij zwemvereniging de Hardenberg in 2004 en is van dat jaar tot 2019 ook direct voorzitter geweest. Bert is bijna 14 jaar de hoofdtrainer bij de vereniging geweest. Daarvoor was hij zelf actief als zwemmer bij GZVW. Bert heeft veel zwemmers training mogen geven.

3 avonden in de week stond hij langs de rand van het bad, en ook in de weekenden was Bert met zijn zwemmers te vinden bij wedstrijden door het hele land, van regionale wedstrijd tot landelijke kampioenschappen. Bert is erg waardevol voor de vereniging en daarom heeft het bestuur van de zwemvereniging Bert Stam benoemt tot erelid van de vereniging.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button