Algemeen

Groningse bibliotheken houden Minecraft Zomerchallenge

- advertentie -

Oldambt-Deze vakantie houden de Groningse bibliotheken een nieuwe Minecraft Challenge. Tijdens deze Zomerchallenge mogen kinderen en jongeren een eigen Vakantiepark bouwen.

- advertentie -

Jeroen, Yorick, Sanne en Jolanda willen op vakantie. Kan jij hen helpen? Bouw in Minecraft een BiebLab Vakantiepark met huisjes, zwembaden, bowlingbanen en wat jij maar kan bedenken. Je mag de hele zomer bouwen in je eigen wereld.

Stuur ons uiterlijk vrijdag 20 augustus foto’s en/of video’s van je Vakantiepark door ze te mailen ze naar bieblab@biblionetgroningen.nl. Woensdag 25 augustus maken we in een speciale YouTube-uitzending van BiebLab bekend wie er heeft gewonnen.

BiebLab op YouTube en TikTok
BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Kan je geen genoeg krijgen van BiebLab? Volg ons op YouTube en TikTok. Deze zomer maken Jeroen, Yorick, Sanne en Jolanda de leukste video’s op de BiebLab Camping. In aflevering 1 kan je zien hoe Jeroen de Minecraft Challenge uitlegt: https://youtu.be/MK_EITmUc90

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button