Op stap

Plantenbieb en happy stones in rosarium Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In het kader van activiteitenmaand juli wordt op 21 juli een plantenbieb geopend in het rosarium van Winschoten. Bij deze plantenbieb is het mogelijk om stekjes uit jouw tuin te ruilen met de stekjes die in de plantenbieb staan. Daarnaast ligt het park vanaf deze week vol met verstopte happy stones!

- advertentie -

Plantenbieb
Een plant op elke vensterbank en in elke tuin in Nederland. Dat is het algehele doel van het concept plantenbieb. In juli is het extra leuk om de plantenbieb in het rosarium te bezoeken, vanwege de vele andere activiteiten die zijn uitgezet en natuurlijk vanwege het verbluffend mooie rosarium in bloei. Planten, stekjes, zaden: alles op dat gebied is welkom in de plantenbieb!

Openingstijden
De plantenbieb is van woensdag tot en met zondag te bezoeken tijdens de openingstijden van het Rozenpaviljoen. Check voor de actuele openingstijden de website, www.rozenpaviljoen.nl.

Het is, voor alle duidelijkheid, de bedoeling om te ruilen! Niet om de stekjes, planten of zaden die in de bieb staan alleen maar op te halen voor eigen gebruik.

Happy stones
Iedere happy stone tovert een lach op het gezicht van degene die hem vindt. In de derde week van juli worden vele prachtig versierde happy stones in het rosarium verstopt door Jongerencentrum ’t Spoort. Ga jij richting het rosarium om er één te zoeken?

Spinoff fotowedstrijd Schierste Ploatje
In de eerste week zijn er reeds 17 inzendingen binnen gekomen van mensen die een gooi willen door naar de overwinning in de spinoff van fotowedstrijd Schierste Ploatje. Ook nog mee doen? Maak dan voor 31 juli jouw mooiste foto van het rosarium. De winnaar ontvangt een waardebon ter waarde van 200 euro!

Overige activiteiten
En als je dan toch in het rosarium bent, neem dan vooral ook even deel aan een van de andere talloze activiteiten. Alle activiteiten zijn te vinden op de website https://oldambt.groningen.nl/uittips.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button