Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Wielrenner gewond na aanrijding met personenauto

- advertentie -

Nieuwolda – De hulpdiensten werden zaterdagmiddag omstreeks kwart voor vier gealarmeerd voor een aanrijding op de Langeweg in Nieuwolda.

- advertentie -

Eenmaal ter plekke bleek een wielrenner te zijn aangereden door een automobilist. De wielrenner werd geschept en belandde hard op het wegdek. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de gewonde wielrenner te controleren op zijn verwondingen.

Nadat de wielrenner was gestabiliseerd is hij met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Politieagenten hebben tijdelijk de weg afgezet en hebben de gegevens van de betrokken partijen genoteerd. Een verkeersselecteur kwam ter plekke om onderzoek te doen naar de toedracht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button