Incidenten

Wielrenner gewond na aanrijding met personenauto

Nieuwolda – De hulpdiensten werden zaterdagmiddag omstreeks kwart voor vier gealarmeerd voor een aanrijding op de Langeweg in Nieuwolda.

- advertentie - 

Eenmaal ter plekke bleek een wielrenner te zijn aangereden door een automobilist. De wielrenner werd geschept en belandde hard op het wegdek. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de gewonde wielrenner te controleren op zijn verwondingen.

Nadat de wielrenner was gestabiliseerd is hij met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Politieagenten hebben tijdelijk de weg afgezet en hebben de gegevens van de betrokken partijen genoteerd. Een verkeersselecteur kwam ter plekke om onderzoek te doen naar de toedracht.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button