Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Inbrekers slaan toe in woning Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Aan de Hardenberg is in de afgelopen dagen in een vrijstaande woning ingebroken. De inbrekers gingen nogal grof te werk. De inbrekers hebben de woning ook nog eens met een behoorlijke puinhoop achtergelaten.

- advertentie -

Heeft u iets opvallends gezien in die omgeving? Bel de politie dan met 0900-8844.

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button