Op stap

Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival gaat gewoon door

- advertentie -

Winschoten – Volgens organisator Zweep Events gaat Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival gewoon door. Het evenement staat gepland op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2021.

- advertentie -

Zweep Events gaat er vanuit dat Middeleeuws Winschoten dit jaar doorgang kan vinden. “Het verbod op meerdaagse festivals is van toepassing wanneer de bezoekers de mogelijkheid hebben om op het festivalterrein te overnachten en is dus niet op ons van toepassing”, meldt Zweep Events op Facebook. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

Middeleeuws Winschoten
Waan je terug in de middeleeuwen, droom weg in een wereld vol fantasie. Kom het zelf beleven! Laat je meevoeren door een omgetoverd, sfeervol Stadspark in Winschoten. Het park is gevuld met een middeleeuws & fantasy markt en verschillende kampementen. Optredens die door het hele park plaatsvinden, op podium en op het veld.

Er worden verschillende demonstraties gegeven. Doe mee aan workshops. Kijk je ogen uit in de Steampunk Area in samenwerking met het Dutch European Steampunk Convention.

De ticketverkoop is inmiddels gestart en zijn te koop via deze website.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button