Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Politie verricht aanhouding in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft woensdagmiddag rond 16.00 uur een persoon aangehouden in de Eemsstraat in Winschoten. De politie kwam met meerdere (on)opvallende eenheden ter plaatse. De agenten droegen kogelwerende vesten, ook een politiehond werd ingezet.

- advertentie -

Volgens de woordvoerder van de politie Noord-Nederland is er een persoon aangehouden in verband met een lopend onderzoek. De politie kon hierover verder niks kwijt, ook niet of de man in deze straat woonde.

“Over de achtergronden van dit onderzoek en de identiteit van de verdachte kunnen wij nog niks zeggen, we zijn er nog volop mee bezig.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button