Sport

Groen licht voor worsteltoernooi op het strand van het Oldambtmeer

- advertentie -

Midwolda – Al meer dan twee jaar loopt Zoë Klunder uit Midwolda met het idee rond om een worsteltoernooi in het mulle gele zand te organiseren. Een mooi idee met een groot maatschappelijk belang voor jong en ouder. Zoë, zelf worstelatleet met vier Wereld en Europese medailles op haar naam, gaat als de weergoden het toelaten, samen met IOC-Olympisch scheidsrechter Edmar Abdoelaev, zaterdag 28 augustus ca. 10:00 uur, het startsein voor de Victorya Open ’21 geven!

- advertentie -

Zoë vertelt, wat is er dan mooier en leuker dan ons eigen mooie strand aan het prachtige Oldambtmeer. Lekker stoeien en ravotten in het gele zand met niet al te moeilijke spelregels. Heerlijk en verantwoord buiten en natuurlijk corona-wise veilig volgens de regels en adviezen van de Rijksoverheid en RIVM.

Zoë onderstreept dan ook uit eigen ervaring de leuke onderlinge competitie en plezier bij de deelnemers. Iedereen, maar vooral de jeugd en kinderen geniet er altijd volop van en moedigt elkaar tijdens de wedstrijden volop aan. Het maatschappelijk belang is bij deze tak van sport dan ook groot, heel groot en het onderling respect spat er altijd vanaf. Of je nu aan judo, sambo, worstelen of wat voor verdedigingssport ook doet, iedereen is van harte welkom om mee te doen. Ook voor de durfals en sportievelingen onder ons, als je een keer lekker wilt stoeien, meld je dan aan. Wij houden rekening met je ervaring en delen de poules zo eerlijk mogelijk in. Let op! vol=vol want het strand worsteltoernooi is enorm in trek en populair en staat zelfs op nominatie om Olympisch te worden.

Er zijn al vele aanmeldingen uit alle hoeken van Nederland en er hebben zich ook al meerdere sportscholen en verenigingen uit het buitenland, zoals België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Azerbeidzjan, Iran en Ghana aangemeld. Het toernooi zal door een prominent iemand worden geopend en begint ’s morgen tegen 10:00 uur met de kinderen. Daarna de jeugd en ’s middags de junioren en senioren. Ook zullen er als de inschrijvingen het toelaten “Open klasse” wedstrijden worden gehouden. Naast alle podiumwinnaars krijgen natuurlijk alle kinderen een prachtig diploma als bewijs van deelname en maken we er een groot feest van!

Kom ook en doe mee! Schrijf je in voor de “Victorya Open 2021 “, zaterdag 28 augustus aan het Oldambtmeer Noordzijde in Midwolda. Ook voor verdere informatie of vragen, mail ons via: zoe.klunder@hotmail.com

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button