Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Amber van Ham opent haar eigen haarsalon in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Of het nu gaat om een compleet nieuwe look, het verwennen van je haar, het vinden van het perfecte stylingsproduct of gewoon een goed geknipte coupe, bij Divine Hair aan de Beverhof in Winschoten ben je dan aan het juiste adres.

- advertentie -

Na een flinke verbouwing opent Amber van Ham haar deuren op 9 augustus. “Ik doe mijn werk met veel plezier omdat ik creatief kan zijn, gezellig mag kletsen en mijn klanten graag tevreden de deur uit zien gaan. Ik ben gediplomeerd en werk al acht jaar met veel passie aan haar.” vertelt Amber trots.

Huiselijke sfeer
“Bij mij in de salon is een huiselijke sfeer en krijg je altijd een persoonlijke service. Ik neem graag de tijd om advies te geven en het mooiste van jou te maken. Kijk voor meer informatie op mijn website www.divine-hair.nl. ook kun je mij vinden op sociale media divinehair.avh.”

Openingstijden
Op de openingsdag is de zaak geopend van 13.00 tot 17.00 uur, vervolgens zijn de openingstijden op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 21.00 uur. Een afspraak kan eenvoudig worden gemaakt via de website, telefonisch: 06 44 40 80 85 of via de e-mail: divinehair.avh@gmail.com.

Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen bij haar terecht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button