Algemeen

Dorpshuis De Akkerschans in Bad Nieuwschans verkocht

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Het dorpshuis De Akkerschans is sinds dinsdag verkocht, maar dan rijst gelijk de vraag, “Wat verandert er dan?”. Er verandert volgens ex-eigenaar Henk de Jonge helemaal niets.

- advertentie -

Het is aan investeerder J.M. de Winter uit Heiloo verkocht en Henk blijft gewoon nu beheerder samen met zijn vrouw Wera. Ook Ella blijft gewoon in dienst. “Ik kan nu gewoon werken richting mijn pensioen en vind het fijn dat het na twee jaar te koop heeft gestaan verkocht is. Ook dat er verder geen veranderingen plaats vinden en dat elke club en vereniging gewoon zijn vertrouwde plek kan houden”, zegt Henk de Jonge.

Voor peuterspeelzaal De Krummelbak is dit ook belangrijk nieuws, want het komend seizoen gaan ze een volledige week draaien door aanmeldingen van peuters. Ook voor Fitnesscentrum Ron Haans, die sinds vorig jaar augustus de ruimte huurt, is dit goed nieuws.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button