Sport

Organisatie RUN Winschoten: “Het gaat door!”

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen week heeft de organisatie van de RUN het verlossende bericht gekregen dat de vergunningen worden verstrekt.

- advertentie -

Natuurlijk onder de voorwaarde dat als de corona weer zich heen grijpt en het RIVM maatregelen afkondigde wij misschien nog aanpassingen moet doen. “Maar wij zijn heel erg blij dat wij op dit moment “groen” licht hebben gekregen.” aldus de RUN.

10 september
Ze vervolgen hun bericht: “Dat houdt in dat wij op vrijdag 10 september een geweldige avond met topsport gaan realiseren vanaf het Marktplein. De RABObank Lutje RUN voor de jongsten en de FunRUN voor een ieder die op zijn geheel eigen wijze een 5 kilometer kan en mag afleggen. De inschrijving is voor deze avond geopend dus, Inschrijven!”

11 september
Ook voor de zaterdag zijn de vergunningen binnen. Vanaf 09.00 uur gaan de atleten van start op de 100 km. Het Nederlands kampioenschap is een onderdeel van die afstand maar er is ook een internationale “open” wedstrijd.

Vanaf 09.15 uur gaan de 50 km matadoren van start en om 09.30 uur start het spektakel op de 10×10. Bedrijven, verenigingen families of welke combinatie dan ook kunnen samen die 100 km afleggen in estafette vorm.

Ook gaan om 09.30 uur de wandelaars van start. Afstanden van 30 km, 20 km en 10 km zijn af te leggen. “Als organisatie zijn wij heel trots dat de Pieter Smit rug een onderdeel is van de te lopen afstand en natuurlijk onze mooie, natuurlijke woonwijk, Blauwe Stad.” aldus de organisatie.

“Met andere woorden, voor elk wat wils. Let’s go RUN en doe mee! Inschrijven kan tot 1 september 2021.”

Voor aanmelden en info: www.runwinschoten.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button