Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

GGD doet aangiftes voor bedreiging en intimidatie medewerkers

- advertentie -

Groningen – Medewerkers van test- en vaccinatielocaties van de GGD Groningen zijn, in de afgelopen maanden, meermaals lastiggevallen, geïntimideerd en bedreigd. Dat liet een woordvoerster van de gezondheidsdienst donderdagmiddag weten aan DvhN en RTV Noord.

- advertentie -

Hoewel het aantal aangiftes tot nu toe op één hand te tellen zou zijn, zouden medewerkers soms worden achtervolgd vanaf hun werk, bedreigd, gestalkt en geïntimideerd. Ook zouden bezoekers van de test- en vaccinatielocaties lastiggevallen zijn. Over de precieze omstandigheden rond de incidenten wil de GGD zelf echter niets kwijt, omdat het onderzoek nog loopt.

De GGD stelt de incidenten zeer ernstig op te nemen, omdat zowel de bezoekers als de medewerkers van de GGD-locaties ‘een veilige omgeving verdienen’.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button