Op stap

Ook streep door straattheaterfestival Waterbei

- advertentie -

Winschoten- Het jaarlijkse straattheaterfestival Waterbei in Winschoten gaat ook dit jaar niet door. De voorwaarden die bij dit soort evenementen worden gesteld zijn voor de organisatie niet te realiseren. Het bestuur van Stichting Het Evenement, de organisator van het spektakelstuk, volgt in nauwe samenwerking met de gemeente Oldambt de richtlijnen van het demissionair kabinet en RIVM.

- advertentie -

“Er is op dit moment onvoldoende zekerheid dat het voor iedereen die ons festival bezoekt veilig genoeg is. Gezond en veilig staat bij het festival-bestuur voorop. Nog even een jaartje wachten!” laat het bestuur weten.

”we gaan zeker niet in de ruststand, we gaan het prachtige programma doorschuiven naar vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus 2022. Wij staan in de startblokken! Zet u het alvast in uw agenda?”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button