Incidenten

Bedrijfsbus Rainbow Events volledig verwoest door brand: “Tegenslag op tegenslag”

- advertentie -

Stadskanaal – In de nacht van zaterdag op zondag is een bedrijfsbus van Rainbow Events uit Winschoten volledig uitgebrand aan de Overijsselselaan in Stadskanaal.

- advertentie -

De brand werd even voor half twee in de nacht ontdekt. De gealarmeerde brandweer was snel ter plekke maar bij aankomst sloegen de vlammen al uit de bedrijfswagen. Men kon niet voorkomen dat de bus volledig uitbrandde.

“Wakker gebeld”
“Worden we wakker gebeld midden in de nacht. Met de mededeling: ‘jullie bus staat in de brand.’ Na eerst langer dan een jaar stil te hebben gelegen door corona, en een paar weken terug de pech hebben van water overlast zijn we nu weer in de ‘pech-punten’ beland door brand!” aldus  Eduard Abbas van Rainbow Events.

(lees verder onder de foto)

Ze benadrukken dat het nu langer kan duren voordat er een bestelling wordt bezorgd. “Het kan zo zijn dat de aankomende dagen en/ of weken het iets langer kan duren dat wij u bestelling komen bezorgen en plaatsen. Wij weten nu niet of we dit allemaal gaan redden. En hopen dat we de aankomende tijd allemaal door gaan komen. Tegenslag op tegenslag, hoeveel kan je als bedrijf dragen.” laat Eduard weten.

Brandstichting
De bedrijfsbus stond geparkeerd in een van de parkeervakken aan de Overijsselselaan. Vermoedelijk is de brand niet zomaar ontstaan en houdt men rekening met mogelijke brandstichting. De politie zal zondagochtend onderzoek doen naar de oorzaak.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button