Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Gestolen voertuigen uit loods Finsterwolde zijn terecht

- advertentie -

Finsterwolde – De voertuigen die op 10 augustus uit een loods in Finsterwolde waren gestolen, zijn terecht. De voertuigen zijn afgelopen zaterdag teruggevonden in een natuurgebied tussen Blauwestad en Beerta.

- advertentie -

“De voertuigen, een zwarte BMW X3 en twee motorfietsen; KTM 450 supermoto en klassieke Honda CR 125 crosser hebben we hier teruggevonden, we zijn hier direct een sporenonderzoek gestart.” laat de politie weten. “Informatie is nog steeds welkom, u kunt dit doorbellen via 0900-8844 of anoniem via 0800 7000.”

 Lees ook: Meerdere voertuigen gestolen in Finsterwolde

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button