Economie

Noenoe’s Lounge geopend in de Langestraat

- advertentie -

Winschoten – Dromen, durven en doen is het motto van de 39-jarige Janou Dekker. Zij gaat het in deze tijd aan om een horecazaak te openen. Met veel ideeën die ze tot uitvoer wil brengen heeft ze afgelopen week NoeNoe’s Lounge geopend in de Langestraat in Winschoten.

- advertentie -

Het idee is om het strandleven naar het centrum te halen en te chillen met een hapje en een drankje. Het etablissement heeft dan ook naast de prettige binnenlocatie een heerlijk buitenterras waar je je op het strand waant. Via een brandgang is de binnentuin achter het pand te bereiken waar een mini Ibiza is ontstaan.

Horeca ervaring heeft Janou opgedaan in het voormalige familiebedrijf Hotel Grand Café Jan Dekker dat op het Marktplein te Winschoten gevestigd was. In 2011 is ze terecht gekomen bij het Van der Valk in Zuidbroek als restaurantchef. Daar heeft ze de nodige ervaring opgedaan in het restaurant en in het organiseren van evenementen in de Eurohal. Ook andere uiteenlopende uitdagingen hebben haar gevormd, al deze ervaring neemt ze nu mee in de grootste uitdaging om iets voor zichzelf te beginnen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Inspiratiebron
Haar inspiratiebron: “Boyd mijn zoon van 5, geboren met 26 weken. Hij is een gierende happy autist met een chromosoom 16 afwijking. Boyd praat niet en is nog luierdragend, maar net als alle andere ‘normale kinderen’ gek op water en zand, wind en regen en ijsjes. Boyd wordt elke dag met een glimlach wakker en dan besef je dat het leven kort is en dat je van elke dag moet genieten! Ik ben wie ik ben en jij mag zijn wie jij wil zijn!”

Noenoe’s Lounge
Veel mensen hadden moeite met de naam Janou (spreek uit als ‘sjanoe’) en spraken het verkeerd uit. Janou: “Zo werd mijn bijnaam al snel Noenoe. Voor mijn zaak was het dan ook makkelijk om mijn bijnaam te gebruiken. Lounge staat voor een plek waar je even wacht, waar je kan eten of even een kopje koffie kunt drinken. Maar vooral de hele dag chill kunt zitten met een hapje en/of drankje. Een plek waar iedereen zich thuis moet voelen van jong tot oud en waar kinderen lekker zichzelf kunnen zijn.”

- advertentie -

Ook geeft Dekker aan diverse activiteiten te willen organiseren in de toekomst. Ze denkt hierbij aan een Summerquiz, Beachbingo, klaverjassen, vrouwenavond en mannen-steakbbq. Voor ieder wat wils dus en ook honden zijn welkom.

- advertentie - 

Noenoe’s Lounge is woensdag t/m zaterdag geopend vanaf 9 uur en heeft op vrijdag koopavond.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button