Sport

Arjen Robben duikt in Winschoten op als grensrechter

- advertentie -

Winschoten – De 37-jarige Arjan Robben blijft een doodnormale Groninger, ook na zijn 96 interlands als profvoetballer bij FC Groningen, PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern München.

- advertentie -

Afgelopen weekend fungeerde, de deze zomer gestopte Robben, als grensrechter bij de wedstrijd van zijn zoon Luka bij een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen WVV JO15-1 en het Be Quick 1887 JO14-1.

Robben besloot in 2019 te stoppen met profvoetbal. Na een jaartje thuiszitten, begon hij bij zijn oude club FC Groningen. Mede door fysieke problemen werd de terugkeer niet wat Robben ervan had verwacht. Hij kwam slechts zes keer in actie voor FC Groningen, maar veroverde wel de harten van vele voetballiefhebbers.

De wedstrijd afgelopen weekend eindigde in 2-1 voor thuisploeg WVV 1896.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button