Economie

Wayback Burgers Winschoten opent met grandioze acties

- advertentie -

Winschoten – Donderdag 19 augustus om 11.00 uur gaat Wayback Burgers Winschoten officieel open. Eigenaren Anita van der Laan en Ilona Zomerman zullen trots het lint gaan doorknippen.

- advertentie -

Het Wayback Burgers restaurant is er om lekker te eten en voor afhalen. Met uitsluitend verse producten en vers Nederlands vlees en kip, onderscheidt deze Amerikaanse keten zich van veel andere restaurants. En als klant kun je je eigen hamburger laten samenstellen. De vegetarische producten en unieke milkshakes hebben al veel fans.

Van donderdag 19 augustus tot en met zondag 22 augustus is er een mooie actie. Elke klant krijgt bij een bestelling een lootje die in de pot kan. Dagelijks worden er uit de lootjes winnaars getrokken waarbij er mooie prijzen zijn te winnen.

Wat te denken van drie maanden lang wekelijks een gratis Wayback menu. Verder zijn er prijzen van Max Autowas. Jysk, Oldambt Decorations and More en Foto’s en Lijsten. De verloting zal elke dag op de Facebook pagina van Wayback Burgers Winschoten plaatsvinden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button