Incidenten

Drie gewonden bij brand in Beerta

- advertentie -

Beerta – De brandweer van Finsterwolde en Winschoten zijn zaterdag aan het einde van de middag uitgerukt voor een brand aan de Hoofdstraat in Beerta.

- advertentie -

Rond half zes werden de hulpdiensten opgeroepen voor de brand. Door een nog onbekende oorzaak was er brand ontstaan onder een overkapping die tegen een schuur aan staat. Omdat er kans was op overslag naar de schuur werd er opgeschaald naar middelbrand. 

Met een tuinslang werd een eerste blussing gestart die vervolgens werd overgenomen door de brandweer. Tijdens de eerste blussing zijn 3 mensen gewond geraakt. Zij zijn opgevangen door een ter plaatse gekomen ambulance. Door snel handelen kon erger worden voorkomen.

Tijdens de inzet is de Hoofdstraat tijdelijk afgesloten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button