Sport

De Keepersfabriek start weer met de najaarscursus op 2 locaties

- advertentie -

Winschoten – “Afgelopen najaar hebben we voor het eerst de keeperscursus gegeven op 2 locaties. Naast VV Wildervank op de zondagochtend, hebben we ook de cursus gegeven op het sportterrein van WVV in Winschoten op de vrijdagavond. Dit was een groot succes! Met name de vrijdagavond bij WVV werd druk bezocht.” aldus de organisatie van de Keepersfabriek.

- advertentie -

“De najaarscursus wordt dan ook weer gegeven op beide locaties. Op vrijdagavond 3september start de cursus op het sportterrein van WVV in Winschoten en zondagochtend  5 september start de cursus bij VV Wildervank. Op dit moment stromen de aanmeldingen al weer binnen dus geef je tijdig op met je voorkeurs locatie.

Voor meer info zie www.dekeepersfabriek.nl  of volg ons via facebook of instagram.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button