Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Winnaars wedstrijden rondom Rosarium bekend

- advertentie -

Winschoten – In juli werden twee wedstrijden georganiseerd die in het teken stonden van het Rosarium in Winschoten. De winnaars van de kleurplatenwedstrijd en fotowedstrijd zijn gekozen!

- advertentie -

Amanda, Feline en Keet winnen kleurplatenwedstrijd
Van de 40 ingeleverde kleurplaten werden twee verschillende categorieën gemaakt. De eerste en tweede plaats werden verdeeld onder de kleurplaten van kinderen van 4 jaar en ouder. De derde plaats is toegekend aan één van de kleurplaten ingeleverd door kinderen van 3jaar en jonger.

Amanda werd vervolgens uitgekozen als winnaar van de eerste plaats! Zij wint een kinderfeestje voor 8 kinderen bij Speeltuin De Leeuwenborg in Nieuw Scheemda.

De tweede prijs ging naar Feline. Zij wint een waardebon van 50 euro van Top 1 Toys Jager in Winschoten. Ook de derde prijs is een waardebon voor deze speelgoedwinkel maar dan ter waarde van 25 euro. Keet, 1 jaar oud, gaat aan de haal met deze prijs!

De ouders van de gelukkige winnaars ontvangen bericht over hoe het verder afhandelen van deze prijs in zijn werk gaat.

Tanacha wint fotowedstrijd
Ook bij de fotowedstrijd kwamen een kleine 40 inzendingen binnen. Hoewel ook hier de keuze voor een winnaar niet eenvoudig was, werd uiteindelijk de foto van Tanacha als beste beoordeeld. Zij wint een waardebon ter waarde van 200 euro voor een (foto)winkel naar keuze!

Ook met Tanacha wordt zeer binnenkort contact opgenomen aangaande de verdere afhandeling. Gefeliciteerd!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button