Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Mobiel Medisch Team ingezet voor ongeval in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Aan de kruising met de Steringa Kuiper-weg en de Burgemeester MR. H.J. Engelkens-laan in Winschoten is dinsdagochtend een persoon gewond geraakt.

- advertentie -

Omstreeks 10:45 uur werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen, een traumahelikopter en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Aan de kruising is een persoon door onbekende oorzaak ten val gekomen met de fiets en gewond geraakt. De trauma-arts heeft bijstand verleend aan het ambulancepersoneel. Over de oorzaak en de ernst van de situatie is niks bekend.

Het slachtoffer is samen met de arts van het Mobiel Medisch Team in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De Arts van het Mobiel Medisch Team is later door de helikopter weer opgehaald bij het UMCG in Groningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button