Incidenten

Politie treft aantal vermoedelijk gestolen fietsen aan in schuur

- advertentie -

Winschoten – De laatste tijd worden in Winschoten veel fietsen gestolen. “We doen ons best om de daders te pakken te krijgen. We hebben dan echter wel aangiftes nodig!” aldus de politie.

- advertentie -

Dinsdag ontdekte de politie een aantal fietsen bij iemand in Winschoten waarvan ze het sterke vermoeden hebben dat die zijn gestolen. Van enkele ervan waren onderdelen afgehaald en van een exemplaar was alleen nog het frame over. “We hebben echter geen aangiftes bij deze exemplaren in onze systemen kunnen vinden. En dat is meer dan jammer.” schrijft de politie.

Willen we kunnen bewijzen dat de Winschoter ze heeft gestolen of geheeld hebben we die wel nodig. Kortom, is het jouw of uw fiets op een van de foto’s, doe alsnog aangifte en neem contact met ons op via 0900-8844.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button