Cultuur

Populaire Instagram influencer Reismeis te gast in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Dat Oldambt prachtig is wisten wij natuurlijk allang. Dat inmiddels steeds meer mensen dit ook ontdekken is daarom zowaar wellicht nog mooier! Afgelopen maand streek Malou, populaire Instagram influencer van het account Reismeis, een weekend neer in onze gemeente en ontdekte met haar eigen ogen de schoonheid van het Oldambtster landschap met alles er om heen.

- advertentie -

Zo bezocht ze de Kiekkaaste, de Ennemaborg, ging ze dineren bij Hermans Dijkstra en Flonk en vond ze haar overnachtingsplaats in Nieuwolda bij Hoogheem logies. Malou gaf nadien aan erg onder de indruk te zijn geraakt van het gebied. Nieuwsgierig naar haar ervaringen?

Op reismeis.nl vind je haar blog over Oldambt. Ook op haar Instagram pagina zie je verschillende indrukken van haar weekend. Je vindt haar onder @reismeis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button