Op stap

Het Repair Café gaat door!

Winschoten – De afgelopen maanden heeft het Repair Café succesvol proefgedraaid. Het aantal aanmeldingen voor reparaties was boven onze verwachtingen. Vanaf de eerste middag hebben we volop reparaties kunnen uitvoeren aan kapotte lampen, kacheltjes, heggenscharen, koffiezetapparaten, kleding en fotolijstjes.

- advertentie - 

We hebben gemerkt dat er behoefte is aan een plek waar kapotte spullen worden gerepareerd. Daarom gaan we door! We zijn elke eerste donderdagmiddag van de maand geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur in de Boschpoort aan het Boschplein 2 in Winschoten. De eerstvolgende openingsmiddagen zijn: 7 oktober, 4 november, 2 december.

Wilt u graag uw kapotte koffiezetapparaat, lamp, broodrooster, meubeltje, kleding of iets anders weer gerepareerd hebben, neem contact op met de Sociaal Werk Oldambt. De reparaties vinden op afspraak plaats. U kunt hen tijdens kantooruren bereiken op tel: 0597 421 833. Stuurt u liever een berichtje? Het e-mailadres is info@sociaalwerkoldambt.nl.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button