Sport

Roze IJsselmeervogels fietsen voor het goede doel

- advertentie -

Scheemda – Een vriendengroep uit Scheemda, liefhebbers van een rondje fietsen, gaat zich zondag 5 september inzetten voor het goede doel. Ze hebben zichzelf ten doel gesteld om een rondje IJsselmeer te doen op de racefiets. De afstand bedraagt ongeveer 300 kilometer. Om 05.30 uur zal er gestart worden vanuit Medemblik, waar ze ’s avonds omstreeks 19.00 uur weer hopen aan te komen.

- advertentie -

De mannen kunnen tijdens deze route gesponsord worden, want er wordt gefietst voor een goed doel: “Het goede doel wat we hebben uitgekozen is de Bibian Mentel Foundation. Deze vrouw is ijzersterk geweest in haar leven, heeft ondanks alles wat ze zelf mee heeft gemaakt zich nog meer ingezet voor anderen. Wij gaan haar voorbeeld volgen door zoveel mogelijk geld op te halen voor haar stichting!”

Sponsoren
“Wij zoeken sponsoren waarbij het ingebrachte geld in zijn geheel naar de foundation gaat. Hier wordt echt niks van betaald. We gaan zoveel mogelijk sponsoren werven om uiteindelijk een mooie bedrag te kunnen overmaken. Alle sponsoren fietsen met ons mee, niet letterlijk, maar bij ons op de shirts.”

Sponsoren is al mogelijk vanaf 10 euro. Voor dit bedrag krijg je een vermelding op het shirt van 1 van de renners. Vermelding op de shirts van alle renners kost 90 euro, maar dan krijg je ook een speciale vermelding op de Facebook pagina van de groep. Voor meer informatie kijk ook op deze pagina.

Donaties kunnen overgemaakt worden op rekening NL67RABO0357740572 tnv JM Keitz o.v.v. Bibian Mentel Foundation. Maandag 13 september wordt het bijeen gebrachte bedrag bekend gemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button