SportVideo

Fan van Max Verstappen schildert woning oranje (video)

- advertentie -

Nieuwolda – Inwoner van Nieuwolda, Arnold van de Marel, heeft onlangs samen met zijn dochters hun woonboerderij oranje geschilderd. De meesten dachten dat dit voor het EK was, maar niks is minder waar, alles werd in touw gezet voor Max Verstappen.

- advertentie -

Begin juni heeft Van der Marel uit Nieuwolda zijn boerderij aan de Hoofdweg West oranje geschilderd. Dit omdat hij formule 1-coureur Max Verstappen wil aanmoedigen. “We dachten, doe eens gek! Laten we het hele pand oranje schilderen.” In tweeëneenhalve dag schilderde hij het woonhuis van zijn boerderij oranje met roller en blokkwast.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Het plan om het huis oranje te schilderen ontstond aan de keukentafel. “Onder het genot van roze koeken en kopje koffie op de vrijdagmiddag” vertelt de F1-fan. “Het is allemaal voor het goede doel: Max naar de wereldtitel duwen.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button