SportVideo

RUN Winschoten van start met geslaagde LutjeRUN en FunRUN (video)

- advertentie -

Winschoten – Met de start van de LutjeRUN en de FunRUN op vrijdagavond 10 september is de 45ste editie van de RUN Winschoten begonnen.

- advertentie -

Een groot deelnemersveld van jeugdige lopers van 4 tot en met 15 jaar konden vanaf het Marktplein het parcours lopen van 500 meter. Afhankelijk van de leeftijdsgroep waarin ze startten werd er 500, 1000 of 2000 meter gerend. Enthousiaste toeschouwers stonden langs de kant de kinderen aan te moedigen. Ook de vaste speaker bracht de sfeer er goed in.

Met het verplaatsen van de LutjeRUN en de nieuwe FunRUN naar de vrijdagavond is er voor deze lopers nu meer tijd en aandacht. Op zaterdag was het altijd even snel voor de wedstrijd aan. Eventmanager Rolf Huizinga was zeer tevreden. “Al hadden we iets minder deelnemers dan de eerste editie, vanwege de covid waren er toch wat afzeggingen, we hadden toch een mooi deelnemersveld.”

Foto’s: Adája Stoetman | OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button