Incidenten

Internationaal gesignaleerde man gepakt bij de grens

Weener (D) – Vorige week heeft het grensoverschrijdend politieteam om half één bij de afslag vanaf de A31 naar Weener een auto gecontroleerd, die kort daarvoor de grens bij Bad Nieuweschans was gepasseerd. In de auto zat een 26-jarige Duitser die internationaal gesignaleerd was.

- advertentie - 

Hij kreeg in 2019 een geldstraf wegens fraude opgelegd. Hiervan moest hij nog 280 euro betalen. Omdat hij het bedrag, verhoogd met 73,50 aan extra kosten, meteen kon voldoen, bleef hem een gevangenisstraf van 28 dagen bespaard.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button