Economie

Gratis veilige vernietiging van vertrouwelijke documenten tijdens de Nationale Snipperdag

- advertentie -

Scheemda – Op woensdag 6 oktober organiseert Reisswolf de 14de Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten tussen 10:00 en 16:00 uur gratis op verschillende locaties in Nederland inleveren. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens veilig vernietigd.

- advertentie -

Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan de
LINDA. foundation. Hoe meer vertrouwelijke documenten er worden ingeleverd, hoe hoger de
donatie!

Meedoen?

De Nationale Snipperdag wordt op meerdere locaties in Nederland gehouden. In het noorden van Nederland kunnen bezoekers hun vertrouwelijke documenten inleveren in Scheemda aan de Haven Z.Z. 22.

De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen. door Reisswolf. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de geldende coronamaatregelen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button