Incidenten

Man tankt in Duitsland voor 400 euro en ‘vergeet’ af te rekenen

- advertentie -

Weener/ Winschoten – Afgelopen woensdag is een 34-jarige Nederlander om 09.33 uur bij een tankstation aan de Rathausstraße in Weener “vergeten te betalen”. Hij had kort daarvoor diverse jerrycans gevuld met in totaal 247 liter benzine.

- advertentie -

Na het tanken ging hij er vandoor zonder het bedrag van meer dan 400 euro af te rekenen. Zijn signalement werd aan het grensoverschrijdend politieteam doorgegeven. Die hield de man een half uur later in de omgeving van Winschoten aan.

De jerrycans met benzine werden in beslag genomen, totdat de betrokkene het volledige bedrag had voldaan. De politie heeft een onderzoek ingesteld om vast te stellen of het hier om oplichting of om een vergissing gaat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button